måndag 15 april 2013

Linnéa fyller 2!

I lördags fyllde vår älskade Linnéa 2 år! Som hon har längtat efter denna dag, de firar ju födelsedagar på förskolan och Linnéa har tjatat och tjatat i månader både på sina fröknar och på oss om att hon också vill fylla år. Vi läser ofta boken "Alfons pappa fyller år" så hon har även snappat upp att när man fyller år då ska folk sjunga för en på morgonen, och att man får presenter och frukost i sängen, så himla gulligt! Oj vad många "fylla år" det blev nu =)

Andrej hade köpt heliumballonger dagen innan som han gömde i källaren så att det skulle bli en överraskning på morgonen när hon vaknade. Det var så fint att se henne så glad när vi kom in på morgonen, hela hon sken som en sol "Linnéa fyller år!" utbrast hon när vi hade sjungit klart.

Blev verkligen en lyckad dag och ett lyckat kalas. Jag och Andrej hade städat, lagat mat, dukat och dekorerat kvällen/natten innan så att vi bara skulle kunna slappna av dagen till ära, och så blev det verkligen, jag hann till och med att ta mig en sväng till bagageloppisen som hade säsongspremiär! Så skönt att för en gångs skull kunna relaxa, i vanliga fall är jag väldigt uppstressad så fort det vankas kalas. Linnéa njöt verkligen av all uppmärksamhet, lekte och busade med alla på festen, öppnade presenter (alldeles för många) och dansade loss till favoriten gangnam style som gick på repeat  där ett tag =)
 Så här glad var vår älskling i fredags då de i förväg firade hennes födelsedag på förskolan. Hon envisades med att ha kronan på på vägen hem fastän det regnade "gå under baraply mamma" lilla gullunge!



En nyväckt och väldigt glad Linnéa på sin födelsedag.



 Att vakna upp till presenter är aldrig fel, men det var ändå ballongerna som lockade mest...



 Födelsedagsfrukost


 Jag och Andrej dukade kvällen innan, tallrikarna och muggarna från lagerhaus och de fina matchande servetterna är från ÖoB, 75 pack för 7kr!


Födelsedagståget är ett kärt loppisfynd!




 Linnéa blåste och blåste,

och sen ville hon blåsa lite till..




Vi blåste bubblor också =) och kvällen därpå kom Pappas kompis Jerry med ett paket innehållande alla världens "blåsbubbelredskap" Då fick vi än en gång bekräftat att både stora och små uppskattar bubblor!

3 kommentarer:

  1. Åh, vad mysigt! Och vad söt Linnea är! Kram!

    SvaraRadera
  2. Hejsan!

    Vilket härligt fint kalas!!!!
    Och vilken söt prinsessa,bedårande :-)

    Kram//Anja

    SvaraRadera