söndag 28 oktober 2012

Nu är helgen snart över och jag kan minst sagt säga att jag har haft en välbehövlig vila. Hela förra veckan var skit, mycket tråkigheter en del självförvållade sådana, och en del som inte gått att styra över. Andrej var hemma med Linnéa hela veckan eftersom hon ju blev ju sjuk förra helgen. Först fick hon ögoninflamation, vi hade tänkt att det skulle räcka med att badda med lite saltvatten men när ögonen efter några dagar blev så svullna att hon såg misshandlad ut och dessutom kliade väldigt mycket gick vi till vårdcentralen och fick antibiotikadroppar utskrivna. Sen hade ju stackars liten ont i munnen också, vi vet fortfarande inte vad det berodde på, men hon var väldigt ledsen speciellt på nätterna och det höll både henne och oss vakna inte kul att känna sig så hjälplös och inte veta hur man ska trösta =(. Som grädde på moset fick hon nån sorts allergisk reaktion av ögondropparna också, en morgon när hon vaknade hade hon utslag från topp till tå. Men ja nu är utslagen, det onda i halsen och inflamationen i ögonen borta och det är vi glada för.

Igår var vi på universeum, Linnéa är helt såld på fiskar just nu så ni kan tänka er att hon var glad över att få vara där.  Hon sprang runt där i akvariet och var helt fascinerad av alla fiskar hon såg. Hon var så söt en stund när Andrej och hon stod och tittade på fiskarna så ropade hon "fisk, fisk" Varpå Andrej säger "ja älskling det är fiskar som simmar" och då säger Linnéa "nej, bada" så himla gulligt tyckte vi =) Sen åkte vi hem och käkade tacos och bara myste.

Idag var vi en sväng i stan och hittade något som vi alla tre blev väldigt glada över, nämligen det finaste lilla (inte så lilla) lektältet i världen. Nu får vi plats alla tre!  Innan hade vi ett jättegulligt litet rött vitprickigt lektält, som iofs fick plats lite bättre i hennes rum, detta får precis plats mellan skötbordet och garderoben, och då får man ta bort tältet varje gång man ska ta ut kläder, men vad gör det om man kan leka och ha så roligt i det =)

Tältet är från H&M All for children kollektion (unicef). Det var tyvärr slutsålt på nätet, men idag fanns det tre kvar i butiken i nordstan.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar